Kuivatatud mahe meresammal

Alates 2.05

25 g
82.00/kg
2.05
50 g
76.00/kg
3.80
100 g
73.00/kg
7.30
200 g
71.50/kg
14.30
300 g
71.00/kg
21.30
400 g
70.75/kg
28.30
500 g
70.00/kg
35.00
1 kg
70.00/kg
70.00
Päritoluriik: EL sisene

Parim enne: 2027 07 31

Kirjeldus

Kuivatatud mahe meresammal

Looduslikust Galiitsia (Biskaia lahest ja Portugali vetest) rannikukeskkonnast käsitsi korjatud vetikad.
Madala rasvasisaldusega
Suhkruvaba
Kiudainerikas
Valguallikas

Valmistamine: Enne kasutamist tuleb toodet eeltöödelda: keeta 5 minutit või leotada vees 20 minutit (kuivatatud toote kaal suureneb kuus korda).
Kasutussoovitused: lisada keedetuna salatitele, suppidele ja hautistele. Samuti sobib kastmete, keediste ja magustoitude paksendajaks ja stabilisaatoriks.

Sobib tarbimiseks kõigile, välja arvatud imikud ja väikelapsed.
Sobib veganitele ja taimetoitlastele.

Ligikaudu 0,3 g dehüdreeritud ja 10 g rehüdreeritud vetikaid sisaldab 150 µg joodi (SPK vastavalt EL määrusele nr 1169/2011).

Koostisosad

Kuivatatud mahe meresammal (Mastocarpus stellatus)

Toiteväärtus

Dehüdreeritud toote keskmine väärtus 100 g kohta
Energeetiline väärtus 756 kJ / 184 kcal
Rasvad <0,5 g
- millest küllastunud rasvhapped <0,1 g
Süsivesikud 3 g
- millest suhkrud 0 g
Kiudained 52 g
Valgud 16 g
Sool 6,2 g
Mineraalid: Jood – 40665 µg (27110% SPK*)

Rehüdreeritud toote keskmine toiteväärtus 100 g kohta:
Energeetiline väärtus 218 kJ / 53 kcal
Rasvad 0 g
- millest küllastunud rasvhapped 0 g
Süsivesikud 2,2 g
- millest suhkrud 0 g
Kiudained 13 g
Valgud 4,1 g
Sool 0,8 g
Mineraalid: Jood 1468 µg (978% SPK*)
* SPK – soovituslik päevane kogus
Ligikaudu 0,3 g dehüdreeritud ja 10 g rehüdreeritud vetikaid sisaldab 150 µg joodi (SPK vastavalt EL määrusele nr 1169/2011).

Säilitustingimused

Hoida toatemperatuuril kuivas kohas ja korralikult suletud pakendis.