Kakaooad on suurepärane “supertoit”, nad on rikkad antioksüdantide ja muude toitainete poolest. Peruus kasvatatud mahekakao oad sisaldavad rohkem antioksüdante kui punane vein või roheline tee ning on tõeline mineraalide allikas. Käsitsi korjatud toored kakaooad valitakse välja ja kääritatakse neist ainult parimaid. See protsess vähendab kakaoubade kibedust ja säilitab toiteväärtuse.
Mahekakao pulber on Soil Associationi poolt sertifitseeritud ja vastab EL keskkonnastandarditele.
Mahekakao pulbris sisalduvad mikroelemendid aitavad kaasa:
– normaalsele ainevahetusele,
– rakumembraanide normaalsetele funktsioonidele,
– normaalsele sidekoe moodustumisele,
– normaalse hammaste seisundi säilitamisele,
– väsimustunde vähendamisele,
– hapniku transpordile kehas,
– elektrolüütide tasakaalu säilitamisele,
– normaalsele valgusünteesile,
– normaalsete psühholoogiliste funktsioonide säilitamisele,
– punaste vereliblede ja hemoglobiini normaalsele moodustumisele.
NB! Siin esitatud teavet ei tohiks tõlgendada kui soovitust ravi või muud tüüpi terviseprobleemide kohta. Soovitame teha isiklikke terviseotsuseid pärast erinevate teabeallikate hindamist.