Mahe pohla ja jõhvika nektar Biotta, 500 ml
6.40€
Laost otsas
Mahepohla ja -jõhvika nektar BIOTTA, 500 ml
Selles joogis saavad kokku metsikud pohlad ja kultuurkasvatatud jõhvikad. Pudelisse lähevad vaid parimad mahemarjad, sest metsikud mägipohlad korjatakse hoolikalt käsitsi. Kaselehe-teega segatud mahlast saadakse maitsev nektar, mis mitte ainult ei kõla maitsvalt, vaid on ka tervisele kasulik. Jõhvikad on hinnatud paljude positiivsete omaduste poolest.
Käärimisprotsess võimaldab toidul kauem ohutuna püsida. Lactobacillus baktereid leidub kõigi taimede pinnal ja neil on võime muuta suhkrud piimhappeks. Need bakterid muudavad laktoosi või muud suhkrud kiiresti ja lihtsalt piimhappeks, mis on looduslik säilitusaine, mis pärsib kahjulike bakterite kasvu. Lisaks säilitushüvedele tõstab või säilitab laktofermentatsioon ka kääritatud toidu vitamiinide ja ensüümide taset ning parandab selle seeditavust.
Biotta õrn pastöriseerimismeetod soojendab mahla kiiresti madalamal temperatuuril ja seejärel jahutab selle koheselt, võimaldades säilitada rohkem toitaineid, hävitades samal ajal kahjulikke patogeene nagu E. coli. Mida pikem on pastöriseerimisprotsess ja kõrgem temperatuur, seda suurem on kahju mahlale ja selles sisalduvatele vitamiinidele. Biotta mahlad pastöriseeritakse keskmisel temperatuuril 92°C, samas kui paljud teised mahlad steriliseeritakse temperatuuril üle 121°C. Pastöriseerimata mahladel on lühem säilivusaeg ja need võivad saastuda kahjulike mikroorganismidega.
Serveerimine: Loksutada korralikult. Pärast avamist hoida külmkapis. Parima kvaliteedi ja värskuse tagamiseks tarbida 7 päeva jooksul pärast avamist.
Kaseleheleotis, metsiku pohla mahl, jõhvikamahl, agaavisiirup
31%-ne mahemarjade mahl
Energeetiline väärtus 230 kJ / 54 kcal
Rasvad 0 g
- millest küllastunud rasvhapped 0 g
Süsivesikud 13 g
- millest suhkrud 12 g
Valgud 0 g
Sool 0,01 g
Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 7 päeva jooksul.