Mahe-kibuvitsa tee
Mahe-kibuvitsa marjateed on juba ammu hinnatud selle loomuliku maitse ja kasulike omaduste poolest. See tee on rikas C-vitamiini poolest, seega on seda iidsetest aegadest kasutatud immuunsuse tugevdamiseks ja keha vastupanuvõime suurendamiseks. See on looduslik ja jätkusuutlik valik tervise säilitamiseks.
Valmistamine:
1 teelusikatäis kibuvitsamarju valada üle klaasi keeva veega ja lasta kaane all 10–15 minutit tõmmata. Kurnata. Tarbida 1–2 korda päevas.
NB! Siin esitatud teavet ei tohiks tõlgendada kui soovitust ravi või muud tüüpi terviseprobleemide korral. Soovitame teha isikliku tervisega seotud otsuseid pärast erinevate teabeallikate hindamist.
Kibuvitsamarjad* (Rosa canina)
* mahekoostisosa
-
Hoida jahedas ja kuivas kohas.