Mahe Jaapani oad (adzuki)
Alates 1.10€
Adzuki oad sisaldavad suhteliselt palju valku ja kiudaineid. Kuigi oad on üsna valgurikkad, ei ole nad täisväärtuslikud omaette, seega tuleks neid süüa koos riisi, teravilja või muude köögiviljadega.
Kuidas Adzuki ube valmistada?
Erinevalt teistest kuivatatud ubadest ei pea Adzuki ube enne keetmist leotama. Isegi leotamata valmivad need tavaliselt umbes 60 minutiga! Kui küpsetate kiirkeetjas, kulub selleks umbes 30 minutit. Adzuki ubade küpsetamisel saate valida nende lõpliku tekstuuri ja nende maitset täiustada, hautades neid maitseainetega, nagu sibul, purustatud küüslauguküüned, loorberilehed või mustad pipraterad.
100% Jaapani maheoad
Energeetiline väärtus 1377 kJ / 329 kcal
Rasvad 0,5 g
- millest rasvhapped 0,2 g
Süsivesikud 62,9 g
- millest suhkur 2,4 g
Kiudained 12,7 g
Valgud 19,9 g
Sool 0,01 g
Hoida kuivas ja jahedas kohas.