Mahe kamu-jaboti (camu camu) marja pulber
Alates 4.10€
Mahekamu-jaboti marja pulber (camu camu) on C-vitamiini allikas.
Kamu-jabotipuu mari (Camu Camu, Myrciaria dubia) on väike hapu vili, mis kasvab Amazonase metsades Peruus, Brasiilias, Columbias ja Venezuelas. See on kuulus oma erakordselt kõrge C-vitamiini sisalduse ja teiste kasulike ainete poolest. Amazonase põlisrahvad on traditsiooniliselt kasutanud Camu Camu’t selle raviomaduste tõttu immuunsuse tugevdamiseks ja infektsioonide raviks.
Tähelepanu!
Mõnedel inimestel võivad tekkida allergilised reaktsioonid.
Suures koguses camu camu tarbimine võib tundlikel inimestel põhjustada seedehäireid, nagu kõhulahtisus või iiveldus.
Inimesed, kes võtavad teatud ravimeid, eriti vererõhu kontrollimiseks või neeruprobleemide raviks mõeldud ravimeid, peaksid olema ettevaatlikud, kuna camu camu pulbril võib olla nende ravimitega negatiivseid koostoimeid.
Kasutamine: Camu camu kuivatatakse ja jahvatatakse sageli pulbriks, mida saab lisatoitainete saamiseks lisada smuutidele, mahlale, jogurtile või muudele toitudele.
Soovitatav annus: Camu Camu jaoks ei ole standardset annust, kuid üldiselt on soovitused vahemikus 500 mg kuni 2 g camu camu pulbrit päevas koos toiduga. Üldiselt võib Camu Camu olla väärtuslik lisand tasakaalustatud toitumisele, pakkudes C-vitamiini ja muid kasulikke aineid.
NB! Siin esitatud teavet ei tohiks tõlgendada kui soovitust ravi või muud tüüpi terviseprobleemide kohta. Soovitame teha isiklikke terviseotsuseid pärast erinevate teabeallikate hindamist.
100% mahekamu-jabotipuu (camu camu, Myrciaria dubia) marjade pulber
Energia 1320 kJ/ 314 kcal
Rasv 2,5 g
- Millest küllastunud 0,4 g
Süsivesikud 55,6 g
- Millest suhkrud 5,6 g
Kiudained 23,4 g
Valgud 5,6 g
Sool < 0,01 g
Hoida temperatuuril alla 18°C, kuivas keskkonnas, otsese päikesevalguse eest kaitstult.