Gluteenivaba mahe banaanileiva segu Bett’r, 300 g
4.50€
Gluteenivaba mahe-banaanileiva segu BETT’R, 300 g
Valmistamine:
Kuumutada ahi 165 °C-ni ventilaatoriga või 180–185 °C-ni ilma ventilaatorita.
Valmistada ette väike kuni keskmise suurusega küpsetusvorm (10 × 20 cm või kuni 12 × 24 cm), määrida see kergelt õliga või katta küpsetuspaberiga.
Purustada kausis korralikult umbes 210 g banaane.
Lisada 15 ml vett või taimset jooki, 30 ml õli või muud sulatatud rasvainet.
Segada, kuni saab ühtlase taigna.
Lisada kogu kuiv banaanileivasegu vedelatele koostisosadele. Segada korralikult läbi.
Valada tainas ettevalmistatud vormi ja küpsetada 50–60 minutit, kuni keskele torgatud puutikk tuleb puhtalt välja.
Lasta leival vormis 10 minutit jahtuda, seejärel võtta see välja ja lasta täielikult jahtuda.
NB! Siin esitatud teavet ei tohiks tõlgendada kui soovitust ravi või muude terviseprobleemide korral. Soovitame teha isiklikke terviseotsuseid pärast erinevate teabeallikate hindamist.
Kookossuhkur*, gluteenivaba KAERAjahu*, tapiokitärklis*, linaseemnejahu*, küpsetuspulber* (maisitärklis*, happesuse regulaator: viinhape, kergitusaine: naatriumvesinikkarbonaat), tseiloni kaneelipulber*, kergitusaine: söögisooda, sool, vaniljepulber*
* mahepõllumajanduslik koostisosa
VÕIB SISALDADA soja, pähkleid, seesamiseemneid.
Energeetiline väärtus 1577 kJ / 373 kcal
Rasvad 3,7 g
- millest küllastunud rasvhapped 0,6 g
Süsivesikud 75 g
- millest suhkrud 46 g
Kiudained 6,1 g
Valgud 7 g
Sool 0,93 g
Hoida jahedas ja kuivas kohas.